Om Nywall

Mitt intresse för resor har alltid funnits. När jag drog igång mitt gigantiska fotoprojekt, Mother Ganga, 2007 så växte sig kärleken till Indien bara starkare och starkare. Projektet mynnade ut i en 312 sidor fotobok med samma namn. Arbetet med boken tog 10 år och det blev lika många resor till Indien för att plåta och göra research. Många har följt mitt arbete med boken via sociala medier och jag har ofta fått frågan om inte folk fick följa med mig. 2016 var 5 personer med på en vandringsresa till Ganges källa, en vacker vandring i Himalaya och sakta växte tanken fram att jag kanske skulle försöka starta resor till Indien.

I september 2019 genomförde jag första resan med 11 resenärer. Allting klaffade jättebra och resan blev väldigt lyckad.

Jag har ett samarbete med ett av Indiens största reseföretag, Trail Blazer Tours India, som skräddarsyr alla önskemål jag har på bästa möjliga vis. Trail Blazer är kunniga och extremt lyhörda för mina idéer. Det som kännetecknar mina resor förutom att vi beger oss dit inte så många andra turister tar sig är riktigt bra hotell, duktiga lokala guider, säkra och pålitliga chaufförer samt små grupper, max 16 personer.

Nu tar jag ny sats mot 2020 och hoppas att just du vill följa med till Indien. Under 2020 planeras fyra resor till Indien och just nu planeras även resor till andra resmål i detta gigantiska land med sin rika kultur och vackra landskap.

Jag har hittills gjort 16 resor till Indien, och hoppas att det skall bli många fler.

Hoppas att just Du vill åka med mig, Du lär INTE bli besviken.

Joachim Nywall

Välkommen att boka här –>